Anaokulu - İlkokulu - Ortaokulu
"Geçmişimizden aldığımız güçle geleceğinizi kuruyoruz"

MEFKÛRE UZEM...

Mefkûre Ortaokulu örgün eğitime ara verilen 14 Mart Cumartesi gününden bu yana uzaktan eğitime aralıksız devam ediyor. Tüm öğretmenlerimiz 5-6-7 ve 8.sınıf öğrencilerimizle 6 gün boyunca 10.00-18.00 saatleri arasında on-line bağlantıdadır. Bu süreçte okul idaresi, rehberlik ve psikolojik danışmanlarımız, danışman ve branş öğretmenlerimiz tüm öğrenci ve velilerimize gereken desteği sağlamaktadır.

8.sınıf öğrencilerimiz yapılan program dahilinde video destekli yayınlarla ve interaktif dokümanlarımızla branş öğretmenleri ile on-line evde uyguladıkları deneme sınavlarının soru çözümlerini yaparak sınav hazırlık maratonunda yol almaya devam etmektedir.

5-6-7.sınıf öğrencilerimiz ise öğretmenleri tarafından verilen program doğrultusunda yine interaktif video çözümlü kaynakları ile tüm öğretmenlerinden destek almaktadır.

5-6-7-8 tüm öğrencilerimiz EBA sisteminin açılması ile birlikte bu sisteme dâhil olacak ve buna ek olarak da 23 Mart Pazartesi günü itibariyle Mefkûre Ortaokulu Zümre Başkanları tarafından 8.sınıflara canlı ders anlatımları devreye girerek öğrencilerimize çok yönlü bilgi ulaşımı sağlanacaktır.

19 Mart 2020 , Perşembe
VELİ GİRİŞİ