Anaokulu - İlkokulu - Ortaokulu
"Geçmişimizden aldığımız güçle geleceğinizi kuruyoruz"

TARİHÇE

1995 yılın da Mefkûre Dershanesi ile Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde eğitim camiasına adım atan Mefkûre Eğitim Kurumlarımız 2004 yılına kadar iki şubesiyle hizmet vermiş 2004’den itibaren Sakarya ve Koceeli’nin muhtelif ilçelerinde olmak üzere şube sayısını 8’e çıkararak eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmüştür.

Geçen zaman içerisin de Mefkûre Dershaneleri sadece öğretim değil aynı zaman da eğitim çalışmalarına da hız vermiş, adeta bir ‘’Okul ’’gibi birçok öğretmenin yetişmesinde etkin rol almıştır. Sakarya ve Türkiye dereceleriyle adından sıkça söz ettiren dershanemiz kazandırdığı binlerce öğrencisini Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Geçmişe dayanan kurumsal yapımızı, oluşturduğumuz güveni, eğitim- öğretimdeki  bilgi birikimi ve tecrübemizi 2012-2013 yılın da Özel Okula taşımak için yoğun bir çalışma içinde olduk.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesin de bölgenin en kapsamlı en modern Özel Mefkûre Anaokulu ’nu açtık. Ve ilk yılımızda büyük memnuniyet ve başarı elde ettik. Hemen arkasından Sakarya Erenler ilçesin de Özel Mefkûre Koleji(ilkokul-ortaokul)’yle eğitim öğretime büyük katkı sağladık.

Emin ve sağlam adımlarla yoluna devam eden Mefkûre Eğitim Kurumları; geleceğimiz, umudumuz olan çocuklarımızın yetişmesin de her zaman bir adım önde olacaktır.

Mefkûre Eğitim Kurumlarının birincil önceliği;  çocuklarımıza yaptığımız yatırımdır. Bu amaçla kendisi ve çevresi ile uyumlu, ailesine ve toplumuna faydalı, güzel ahlaklı bireyler olarak yetişmesini sağlamaktır.

Mefkûre Eğitim Kurumlarının amacı; çocuklarımızın yetenek ve kabiliyetlerini ortaya çıkaran, kendisini ifade eden, özgüveni yüksek, olaylar ve durumlar karşısında yorumlar yapan, yaşadığı toplumun sorunlarına duyarlı analitik düşünen, dünya da olup bitenden haberdar, teknolojiyi etkin kullanan bilinçli nesiller yetiştirmektir.

VELİ GİRİŞİ
EĞİTİM - ÖĞRETİM